Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Felelősségteljes döntés volt!

Pintér-Papp Eszter | 2022.07.02.

Évek óta készülsz, tervezgetsz, aztán jön egy vírus és kiderül, a terveidet nem tudod megvalósítani. Aztán a vírus enyhít a szorításán, újra tervezni kezdesz, egyre közelebb kerül az a bizonyos hétvége, egyre többet egyeztetsz, egyre jobban kirajzolódik az a bizonyos három nap.

Tervezel, szervezel, pontosítasz, minden tényezőt próbálsz figyelembe venni és lassan összeáll a részletes program, megvan minden helyszín, az összes fellépő, előadó és közreműködő. Az elmúlt hónapok kemény munkájának eredményét már kezedbe is foghatod, amikor elkészül a programfüzet és hamarosan megkezdődik a visszaszámlálás. Aztán a programot nyilvánosságra hozod és izgatottan várod az első visszajelzéseket. Vajon sokan jönnek? Melyik lesz a legnépszerűbb program? Lesz elég parkolóhely? Talán ezekhez hasonló kérdések járnak a fejedben.

Aztán eljön a várva várt nap. Sokan vannak a nyitó istentiszteleten, a zenei programokon és a kiállításokon is. Szépen halad minden, közeledik az este. A színpad készen áll, a zenekar hamarosan érkezik és a téren egyre többen várnak. Aztán megjön a riasztás, amit az erős szél veszélye miatt adtak ki. De sajnos a riasztással együtt valóban megérkezik az erős szél is, a színpadon azonnal megindul a sürgés-forgás, a szakemberek megpróbálják a lehető legbiztonságosabbá tenni az építményt. Te közben telefonálsz, egyeztetsz, próbálsz minél több információt beszerezni és amit hallasz, az nem örömteli. Ez volt az a tényező, amire az elmúlt hónapok minden erőfeszítése ellenére sem lehet befolyásod – az időjárás.

Várni kell, így nem kezdődhet el a koncert. A tömeg egy része elindul haza, de sokan türelmesen végigvárják az egy órát. Te pedig meghozod a fájdalmasan nehéz döntést, ez a koncert sajnos elmarad. Mert fontosabb az emberek élete, testi épsége. Senkit nem veszélyeztethetsz.

A REND szervezőinek tegnap este ezzel kellett szembenézniük és tudták, hogy ezzel nem lesznek népszerűek, de úgy döntöttek, a hatalmas szélben nem lenne biztonságos megtartani a Bagossy Brothers Company koncertjét. Tisztelet illeti őket felelősségteljes döntésükért! Aki nem így gondolja, kérem, lapozza fel a 2006. augusztus 20-a utáni híreket!





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: