Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Élményteli vízilabdatábor

Haraszti Gábor | 2022.07.03.

A Pápai SE vízilabda szakosztálya idén is megrendezte vízilabdás nyári táborát. Önfeledt kikapcsolódás, sok játék, strandolás, röplabda, foci és természetesen vízilabda várta a gyerek- és serdülő korú fiatalokat.

Június 27. és július 1-je között várták a szakosztály edzői azokat a gyerekeket, akik szerettek volna nyáron is aktívan kikapcsolódni, biztos úszástudást szerezni, megismerkedni a vízilabdasportág alapjaival. Az érdeklődésre nem lehetett panasz, hiszen a 25 fős létszámlimit pillanatok alatt betelt, végül közel 40 gyermekkel kezdődött az öt nap. Az edzők nagyon örültek, hiszen olyan csoport is indult, ahol a 2010 után születettek megismerkedhettek az úszás és a sportág alapjaival.

– A gyerekeket életkor és úszástudás alapján három csoportba osztottuk, a táborban Korpics István és Krivácsy Zoltán volt a segítségemre – mesélte Cseh László, a tábor vezetője. – A napunk a reggeli után bemelegítéssel indult, a nap során volt technikai elemek gyakorlása,  egymás elleni játék a sportmedencében, igyekeztünk sok szabadidőt adni a gyerekeknek, erre a Várkertfürdő kiváló helyszínnek bizonyult. Nagyon vigyáztunk a kicsikre, hiszen nagy hőség volt a héten, a visszajelzések nagyon pozitívak voltak, örültünk, hogy ennyien érdeklődtek, várunk vissza mindenkit jövőre.

Cseh László hozzátette, a következő szezonra augusztus közepén kezdik meg az alapozást és terveik szerint ismét két csapattal vágnak neki a küzdelmeknek.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: