Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Bezártak a kiállítóhelyek és a Várkertfürdő is

Pintér-Papp Eszter | 2020.11.11.

A veszélyhelyzet idejére hozott, kedd éjféltől érvénybe lépett kormányzati intézkedések több területen is komoly korlátozásokat vezettek be. A Magyar Közlöny 2020. évi 242. számában megjelent rendelkezés értelmében „A szabadidős létesítmények használata tilos, beleértve különösen a fitnesztermeket, fedett uszodákat, múzeumokat, könyvtárakat, mozikat, állatkerteket és korcsolyapályákat.”

Az Esterházy-kastély Facebook-oldalán már tegnap este megjelent a tájékoztató, melynek értelmében a kastély november 11-étől határozatlan ideig nem fogad látogatókat. Amint lehetőségük lesz újranyitni, azt a közösségi médiában és honlapjukon teszik közzé.

A Pannonia Reformata Múzeumban tegnap délután új kiállítás nyílt, mától azonban – ahogy a múzeum által kiadott tájékoztatóban olvasható – a járványügyi intézkedések támogatása érdekében bizonytalan ideig zárva tartanak. Bencze Zsolt tegnap megnyílt, Köreim című kiállításának megtekintésére hamarosan lehetőség nyílik a múzeum YouTube-csatornáján.

A Kékfestő Múzeum további intézkedésig szintén bezárta kapuit.

A Várkertfürdő már november 9-én kiadta közleményét, melyben arról tájékoztatja vendégeit, hogy már a kormányzati intézkedések hatálybalépését megelőzően, november 10-én bezárt a létesítmény. A fürdőkomplexum szintén internetes felületein ad tájékoztatás a későbbiekben  az újranyitással kapcsolatosan.  


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.23.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: