Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Sikeres volt az első Pápai Gördülő Nap

Haraszti Gábor | 2022.07.10.

Első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal Pápai Gördülő Nap néven egy újfajta kikapcsolódási és megmérettetési lehetőséget kínált a Pápai Sport Nonprofit Kft. a görkorcsolya, a gördeszka, a roller és a biciklizés szerelmeseinek.

Ügyességi és gyorsasági kategóriában minden korosztályt vártak a szervezők a Bocsor István – Juhar – Nagysallói utcai körforgalomhoz. A délelőtt folyamán előbb a görkorcsolyások, majd a rolleresek, végül a gördeszkások mérték össze ügyességüket és gyorsaságukat, délután a kerékpárosok foglalták el a pályát, akik kortól függően négy illetve tíz kilométert tettek meg. Koncz János, a Pápai Sport Nonprofit Kft. sportszakmai felelőse érdeklődésünkre elmondta, az eseménnyel szerették volna tovább színesíteni a városi sportpalettát.

– Igyekeztük a család minden tagját megszólítani és sportolási lehetőséget biztosítani azoknak, akik szeretik ezt a sportágat. Jó volt látni, hogy a gyerekek mennyire készültek és izgultak a rajt előtt, volt, aki itt kapta élete első kupáját, szóval már ezért megérte megrendezni a napot. A szervezés nekünk is nagy kihívás volt, szeretném megköszönni a támogatóknak, közreműködőknek a verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében tett erőfeszítéseiket.

A 18 év feletti férfiak kategóriájában Pölöskey Arnold ért elsőként a célba.

– Erős szembeszél volt, örültem, hogy jó ellenfeleim voltak, akik sokáig kergettek, aztán a harmadik körre sikerült nagyobb előnyt kialakítanom, amit egészen a végéig tudtam tartani. Hobbi szinten gyermekkorom óta kerékpározom, három éve már komolyabban is foglalkozom vele, egy ajkai csapat színeiben versenyeken is szoktam indulni.

A szervezőktől megtudtuk, a tervek szerint a Pápai Gördülő Napnak lesz folytatása. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: