A PDC színpadára állhat Borbély András

417
Fotó: facebook.com/pdchungarianfanclub


Hétvégén Budapesten lejátszották a szeptember 2. és 4. között a BOK-csarnokban rendezendő Hungarian Darts Trophyn induló magyar játékosoknak kiírt selejtező versenyét, amelyen a pápai Holdkő Darts Club játékosa, Borbély András kivívta a jogot, hogy a professzionális dartsszervezet, a PDC színpadára állhasson.

Teljes lett a PDC (Professional Darts Corporation) European Tourjának idei kiírásában is szereplő budapesti torna mezőnye: a részvételt alanyi jogon kiharcoló Végső János mellett a selejtezőn harcolta ki a szereplés jogát Székely Pál, Sárai Levente és a pápai Borbély András. A budapesti Smile Darts Clubban tartott selejtezőre 41 játékos nevezett, akik közül hárman örülhettek a végén annak, hogy a PDC színpadán állhatnak tábla elé a szeptemberi versenyen a BOK-csarnokban. Az egész napos küzdelmek végén a négy meccsén csupán hat leget vesztő Székely Pál, a mind a négy mérkőzésén 79.85-ös átlag fölött dobó Borbély András, valamint az utolsó meccsén egy 130-as kiszállót felmutató Sárai Levente örülhetett a kvótának – írja az nso.hu

A trophyn ott lesz többek között Michael van Gerwen, Gerwyn Price, Peter Wright és Raymond van Barneveld is.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!