Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

A kiemelt bajnokságban indulhat a PELC

Haraszti Gábor | 2022.07.12.

Ugyan június elején az idegenben lőtt kevesebb gól miatt elveszítette az U17-es kiemelt regionális csoportban való szereplés lehetőségét a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapata, a Magyar Labdarúgó Szövetség mégis felkérte az osztályban való indulásra.

Június 3-án a Perutz-stadionban a pápai alakulat 3-2 arányban legyőzte a budapesti Szent István SE-t, az egy héttel későbbi visszavágón viszont a hazaiak 2-1 arányban visszavágtak, így a kiírás értelmében a több idegenben lőtt góllal a Szent István örülhetett a feljutásnak. Úgy tűnik, a PELC ennek ellenére elindulhat a csoportban, minderről a PELC hivatalos honlapja számolt be:

– Lengyel Ferenc által irányított U17-es csapatunk nagy csatában alulmaradt az osztályozón a Szent István SE együttesével szemben, ennek ellenére az MLSZ felkérte gárdánkat a 2022/2023. évi Regionális U17 Férfi Ifjúsági nagypályás labdarúgó-bajnokság Kiemelt csoportjába való nevezésre. Nagy örömmel teszünk eleget a felkérésnek, gratulálunk a srácoknak és edzőjüknek – olvasható a közleményben.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: