Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Falunapi mulatság Kéttornyúlakon

Babos Petra | 2022.07.16.

A Kéttornyúlakon élőket falunapi rendezvényre várták ma. A program a kora délutáni órákban kispályás focival és 11-es rúgó versennyel kezdődött. Ezzel egy időben a sportpálya kis játszótérré alakult, ugrálóvárak, mászófal, arcfestés, lábbal hajtható kisautók, népi fajátékok, kézművesprogram várta a gyerekeket, de tűzoltó- és rendőrautóba is beülhettek. A sátorban felállított színpadon Mózes László harmonikaszóval csalogatta az érdeklődőket, majd a színpadon egymást váltották a fellépők. Bemutatkozott a Sztetoszkóp Színjátszó Csoport, a Pápai Cirkuszművészeti Egyesület, a Megafon, a Honvéd Bajtársi Klub Vidám Nagyik Kórusa, valamint a Zsoodance táncosai is.  

Az egyre népesebb közönséget Németh Zsolt önkormányzati képviselő és Unger Tamás alpolgármester köszöntötte.

Németh Zsolt elmondta, örömmel tapasztalta, hogy generációk együtt látogattak el a hagyományos falunapi rendezvényre, s érezték itt jól magukat.

– Bízom abban, hogy sikerült olyan programokat kínálni a mai napra, amelyek mindenki tetszését elnyerték, s sikerült az idősebb és a fiatalabb korosztályt is megszólítani – emelte ki, majd köszönetét fejezte ki a Kéttornyúlaki Sportegyesületnek a sportprogramok megszervezésért.

Unger Tamás alpolgármester Pápa Város Önkormányzata nevében szólt a megjelentekhez.

– A települések utakból, házakból, de ami a legfontosabb, hogy közösségekből állnak. A kéttornyúlakiak közössége összetartó csapat. A városrészi napok a közösségekről szólnak, ahol a helyiek például olyan eredményeket is megünnepelhetnek, mint itt a Kéttornyúlaki Sportegyesület sikerét – emelte ki az alpolgármester.

A köszöntők után a kispályás labdarúgó mérkőzések eredményhirdetése következett, majd Unger Tamás és Németh Zsolt köszöntötte a Kéttornyúlaki SE csapatát, akik 2021/2022-es évben az Észak-Nyugati Bajnokság harmadik helyezettjei lettek.

Az est sztárvendége Komonyi Zsuzsi énekesnő volt. A falunapi programon Dj. Bécivel bulizhatnak késő estig a kéttornyúlakiak.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: