Bezár két hétre a mozi

216
Fotó: Kuri Ákos

Július 21. és augusztus 3. között zárva lesz a pápai Petőfi Mozi. A filmszínház üzemeltetője erre a két hétre időzítette a fogadótér felújításának első ütemét, az átalakítás csütörtök reggel kezdődik.

A Petőfi Mozi 2013-ban nyitott újra a felújítást követően. Az azóta eltelt időszakban is volt néhány szükségszerű beruházás, többek között a gépházban és a nézőtéren. Emellett az üzemeltető, Micsik Zoltán már régóta tervezte a fogadótér átalakítását, modernizálását, de a járvány sajnos egy időre elsöpörte ezeket a terveket. Most azonban úgy döntött, elkezdik a négy ütemből álló felújítást, mely a padlóburkolaton kívül mindent érint. Új bútorokat készíttetnek, új pultnál fogadják a látogatókat, megújul szín- és látványvilág is. A terveket négy ütemben valósítják meg, most csütörtökön, július 21-én indul az első szakasz.

Az első ütemben a kevésbé látványos villanyszerelési munkálatokat végzik el a szakemberek, modernizálják a világítást. Ezenkívül változik a belső tér, lekerül néhány felesleges gipszkartonelem, néhány helyre falmatricát tesznek fel, a bejárattól jobbra eső falszakasz pedig téglaburkolatot kap, az oszlopokat bútorlappal fedik, valamint átfestik az ajtókat.

Micsik Zoltán köszöni a mozilátogatók türelmét és szeretettel várnak mindenkit augusztus 4-től a megújult fogadótérben.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!