Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Játék és öröm a Zsoodance nyárban

Haraszti Gábor | 2022.07.22.

Kézműveskedés, fejlesztő játékok, strandolás, mozilátogatás és persze tánc, tánc és tánc jellemezte a Zsoodance TSE eddigi nyarát. A tagtoborzóként is felfogható táborokban ezidáig közel negyvenen vettek részt.

A pápai és Pápa környékbeli fellépésekkel párhuzamosan a Zsoodance Táncsport Egyesület az idei nyár folyamán 11. alkalommal rendezi meg nyári táborait, ahol – ahogy az eddigieken is – a jókedvé, a vidámságé és a kikapcsolódásé a főszerep.

– Tánc- és napközis tábort is tartunk idén, előbbibe a táncosainkat, utóbbiba külsősöket is vártunk, akik öt napon át játékos formában kicsit belekóstolhatnak a tánc világába – mesélte Cserkuti Zsófia, az egyesület vezetője. – Tagjaink viszont kőkeményen edzettek, reggel és délután is edzés várt rájuk, múlt héten a haladókat vártuk, jövő héten pedig a kezdőkön lesz a sor. Mindkét táborba elfogadta a meghívásunkat Dukai Gábor, a győri Bronsis Tánciskola vezetője, aki kétszer kilencven perces workshoppal várta a fiúkat és lányokat, az egyiken a technikai elemeket gyakoroltuk, a másikon egy hosszabb koreográfiát tanultunk. Úgy látom, évről-évre nagyobb az érdeklődés és a lelkesedés, sok visszatérőnk van, ami azt hiszem, igazolja a munkánkat.

Az idei Zsoodance nyár utolsó táborát augusztus 15 és 19. között rendezik, ahova várják még a jelentkezőket.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: