Erősített a Vasas

175
Fotó: Haraszti Gábor

Két csapattal vág neki a 2022/2023-as tekeszezonnak a Pápai Vasas SE. A pápaiak jól igazoltak a nyár folyamán, a taglétszám emelkedésnek köszönhetően az NB I mellett így az NB II-ben is indítanak csapatot.

A Bábolna elleni edzőmérkőzéssel folytatta a felkészülést az egyesület, melyben több változás is történt a nyár folyamán. Az egyik ilyen, hogy kibővült a játékoskeret, így a húsz igazolt sportoló lehetővé teszi, hogy két osztályban is elinduljanak tekéseink.

– Több, egykori Vasas-játékost is sikerült visszacsábítani a csapathoz, mindannyian komoly erősítések – tájékoztatott Szabados József, játékos-edző. – Ajkáról Nagy Lajos és Nagy Máté, Szombathelyről Kovács János mellett Kasza Gábor is nálunk folytatja pályafutását, illetve nagy szerepet szánunk a fiataloknak is, számítunk az utánpótlásra. A nyári felkészülésen mutatott eredmények alapján hozunk majd döntést arról, ki melyik csapatban szerepel majd. A pontvadászatok szeptember elején indulnak, mindkét fronton szeretnénk az élmezőnyhöz tartozni, bízom benne, hogy ez így is lesz.

Szabados József hozzátette, augusztusban hatodik alkalommal rendezik meg a Váradi Zoltán Emlékversenyt, mely az élénk érdeklődésnek köszönhetően öt napon keresztül, több mint negyven csapat részvételével zajlik majd.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!