Mától digitális munkarend 9. évfolyamtól (Híradó 2020.11.11.)

494

Mától az iskolák a középfokú oktatásban 9. osztálytól digitális munkarendben működnek városunkban is. Az érettségi vizsgák szóbeli részei, a központi írásbeli felvételi vizsgák, az Oktatási Hivatal által szervezett tanulmányi versenyek az egészségvédelmi intézkedések szigorú betartásával hagyományos módon folytatódnak. A 6 és 8 évfolyammal működő középiskolákban az átállás nem vonatkozik az 5-8. évfolyamok tanulóira, ők továbbra is járnak iskolába.

Mától digitális munkarend 9. évfolyamtól (Híradó 2020.11.11.)

Mától digitális munkarend 9. évfolyamtól (Híradó 2020.11.11.)Mától az iskolák a középfokú oktatásban 9. osztálytól digitális munkarendben működnek városunkban is. Az érettségi vizsgák szóbeli részei, a központi írásbeli felvételi vizsgák, az Oktatási Hivatal által szervezett tanulmányi versenyek az egészségvédelmi intézkedések szigorú betartásával hagyományos módon folytatódnak. A 6 és 8 évfolyammal működő középiskolákban az átállás nem vonatkozik az 5-8. évfolyamok tanulóira, ők továbbra is járnak iskolába.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, November 11, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!