Játszóházak, színpadi programok – Városrészi nap a Schwenczel-réten

538
Fotó: Babos Petra

Az Erzsébetvárosi-Felsővárosi Nappal folytatódik a városrészi napok idei rendezvénysorozata ma délután. A Schwenczel-rétre szervezett programon sok-sok játék várja a gyerekeket, több színpadi produkció szórakoztatja a felnőtteket. A hőségriadóra való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, a hagyományos főzőverseny elmarad.

A programok sorából nem hiányozhat a buborékjátszóház, a vízi világ játszópark, a légvár, a mászófal, a kézművesprogram és a portrérajzolás sem, de bemutatkozik a Pápai Társasjátékos Klub is. A gyerekeket közlekedésbiztonsági játszóház mellett rendőr- és tűzoltóautó-bemutató is várja.

A délután folyamán 16 órától fellépnek a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület néptáncosai, majd őket a Pápai Musical Stúdió tagjai és a Zsoodance TSE táncosai követik. A köszöntők 18 óra 30 perckor kezdődnek, majd 19 órától az est sztárvendége, Singh Viki műsorára tapsolhat a közönség. Az Erzsébetvárosi-Felsővárosi Napot Dj. Döme bulija zárja a késő esti órákban.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!