Mit szólnak az emberek a szigorúbb intézkedésekhez? (Híradó 2020.11.11.)

369

Mától hatályos az a kormányrendelet, amely szigorít a járvány megfékezését célzó intézkedéseken. Az egyik változás az este 8 óra és reggel 5 óra között elrendelt kijárási tilalom. Járókelőket kérdeztünk, mi a véleményük az életbe lépő szabályokról. A megkérdezettek emberek többsége egyetért az intézkedésekkel, bár találnak benne furcsaságokat.

Mit szólnak az emberek a szigorúbb intézkedésekhez? (Híradó 2020.11.11.)

Mit szólnak az emberek a szigorúbb intézkedésekhez? (Híradó 2020.11.11.)Mától hatályos az a kormányrendelet, amely szigorít a járvány megfékezését célzó intézkedéseken. Az egyik változás az este 8 óra és reggel 5 óra között elrendelt kijárási tilalom. Járókelőket kérdeztünk, mi a véleményük az életbe lépő szabályokról. A megkérdezettek emberek többsége egyetért az intézkedésekkel, bár találnak benne furcsaságokat.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, November 11, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!