Somlói Napok 2022… A Folytatás!

498

A Somlói Borrend Egyesület, mint a somlói borvidék elkötelezett támogatója belső és külső forrásokkal egyaránt támogatja a borvidék széles körű megismertetését a turizmus, azon belül is elsősorban a borturizmus iránt érdeklődőknek. 

Az elmúlt években az egyesület saját tagdíján és támogatói segítségén felül több sikeres pályázaton keresztül tudott forrásokat bevonni e tevékenységére, különösen reklám, marketing, PR területen. 

Az egyesület 2020 után 2021-ben is sikeres pályázatot (pályázati azonosító: FCA-KP-1-2021/4-001027) nyújtott be 2 millió forint összegben a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében rendezvény megtartására Somlói Napok néven, amelynek időpontja 2022. augusztus 14. (vasárnap), helyszíne pedig a Somló déli oldalán található Somló Kapuja Látogatóközpont területe.

A Somlói Napok keretében délutántól késő estig zenés előadásokkal, koncertekkel várjuk az érdeklődőket programjainkon. A belépés ingyenes!

A Somlói Napok célja továbbá, hogy a programok mellett térítésmentes kiállítási lehetőséget biztosítson a somlói borvidék vendéglátóipari és borászati kiállítóinak megjelenéséhez, termékeik értékesítéséhez.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!