Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Hétvégén hazai pályán játszik a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2022.07.26.

A Fejér megyei első osztályban szereplő Enying ellen lejátszotta első edzőmérkőzését a Perutz FC. A pápaiak a pályaavatón döntetlenre végeztek, hétvégén pedig hazai pályán is bemutatkozik az átalakult együttes.

Kun-Szabó Attila irányításával néhány hete kezdte a felkészülést a Perutz csapata, mely heti négy alkalommal edz az augusztusban rajtoló megyei első osztályú bajnokságra. A tréningek monotonitását az Enyingen lejátszott első tesztmeccs törte meg, a vendégek Nagy Bálint és Nagy Krisztián találatával 2-2-t játszottak. A pápaiak edzője a látottakkal kapcsolatban elmondta, voltak szép jelenetek, de az látszik, hogy sok munka áll még előttük, a helyzetüket ráadásul sérülések nehezítik.

Közben a Veszprém Megyei Igazgatóság Versenybizottsága versenyügyi eljárás keretében kialakította a megyei első osztályú mezőnyt, a pápaiak ellenfele az Ajka Kristály SE, a Balatonalmádi, a Balatonfüredi USC, a Devecser, a Zirc, a Fűzfői AK, a Gyulafirátót, a Magyarpolány, a Pét, a Sümeg, a Szentantalfa, a TIAC, a Tihany, az Úrkút és a Várpalota lesz.

A Perutz következő meccsét hazai pályán játssza, július 30-án, szombaton 10 órai kezdéssel a Répcelak lesz az ellenfél.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: