Szombaton utazik a világbajnokságra Füredi Dániel

470
Fotó: archív

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Atlétikai Club kalapácsvetőjének részvételével rendezik az idei U20-as atlétika-világbajnokságot. Füredi Dániel augusztus 2-án lép dobókörbe Kolumbiában.

Augusztus 1-8. között Kolumbia harmadik legnagyobb városa, Cali ad otthont a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) utánpótlás világbajnokságának. A megmérettetésen Magyarországot és városunkat Füredi Dániel képviseli, akit elutazása előtt arról kérdeztünk, mivel lenne elégedett a versenyen.

– Az augusztus 2-ai selejtezőn lépek először dobókörbe a vb-n, ahol az a célom, hogy kivívjam a döntőben való szereplés lehetőségét – mesélte a 18 éves atléta. – Az edzőm, Varga Patrik által előírt edzésmunkát elvégeztem, jó formában érzem magam, motivált vagyok, bízom benne, hogy ez méterben is meglátszik majd és ki tudom hozni magamból a maximumot – bizakodott a fiatal sportoló.

A magyar delegáció 22 sportolóval vesz részt a világbajnokságon.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!