Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Magas színvonalú mérkőzéseket hozott a Pápa Open

Haraszti Gábor | 2022.07.31.

A Pápa és Környéke Asztalitenisz Sportegyesület első alkalommal rendezte meg a Tarczy Lajos Általános Iskola tornatermében a Pápa Opent. A versenyt nagy csatában az NB III-ban szereplő Polgárdi VSE játékosa, Pintér István nyerte.

Az open a korábbi Nyárfelező versenysorozat folytatása volt, abból az igényből formálódott, hogy legyenek más típusú, karakteres és nívós asztalitenisz sportesemények Pápán. 28 induló vett részt a bajnokságon, a legmagasabban jegyzett játékos az NB II-es Jászkun Volán SC csapatában szereplő Szöllősi Péter volt, aki igazolva is az erőviszonyokat, egészen a döntőig menetelt. A fináléban ellenfele a negyven év asztalitenisz-múlttal rendelkező Pintér István volt, aki rutinjának is köszönhetően végül 3-1 arányban le is győzte fiatal riválisát.

– Úgy érzem, közönségszórakoztató, jó játékkal megérdemelten nyertem – mesélte a döntő után a győztes. – Péter ellen korábban nem játszottam még, így bíztam benne, hogy egy-két dologgal meg tudom lepni, így is lett. Próbáltam a saját játékomat játszani, lassítani az ellenfelet, az hamar kiderült számomra, hogy nagyon erősen pörget, igyekeztem ennek minél hamarabb megtalálni az ellenszerét, úgy tűnik, sikerült is.

A verseny végeredménye: 1. Pintér István, 2. Szöllősi Péter, 3. Kiss Csenge, 3. Nyőgér József. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: