Nem jutott döntőbe Füredi Dániel

146
Fotó: PAC

Két érvénytelen kísérlettel és egy 66.04 méteres dobással véget ért az U20-as világbajnokság Füredi Dániel számára. A sportoló ezúttal nem tudta a tőle megszokott jó eredményeket produkálni, ám így sincs szégyenkeznivalója.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, augusztus 1-8. között Kolumbia ad otthont a Nemzetközi Atlétikai Szövetség utánpótlás-világbajnokságának. Az eseményre utazó magyar válogatottban a Pápai Atlétikai Club kalapácsvetője, Füredi Dániel is helyet kapott.

Dani magyar idő szerint 19:10-kor, a selejtező ’A’ csoportjában lépett dobókörbe. A beszámolók alapján a fiatal pápai atléta bemelegítő dobásai jól sikerültek, sajnos ezeket a versenyen már nem tudta megismételni és két érvénytelen próbálkozás és egy biztonsági dobás után (66.04) lemaradt a csütörtöki döntőről.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!