Pincefeltörőt fogtak a járőrök

422
Fotó: Pixabay

Július 31-én éjszaka állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy pápai lakótelep egyik társasházának közösen használt pincéjében ismeretlen személy pakolászik. A helyszínre érkező rendőrök tetten értek egy 27 éves helyi lakost, amint a helyiségekből különböző értékeket akart ellopni. A férfi két pince ajtaját is felfeszítette, ahonnan szerszámkészletet, fagyálló hűtőfolyadékot és egy táskát vett magához. További helyiségbe csak azért nem tudott bejutni, mert ott az ajtó vázszerkezete stabilabb volt a többinél.

A rendőrök elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították a férfit, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredménnyel zárult. A férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás vétsége és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Pápai Rendőrkapitányságon.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!