Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Születésnapját ünnepelte a Várkertfürdő

Babos Petra | 2022.08.07.

Megnyitása 19. évfordulója alkalmából szervezett szülinapi bulit a Várkertfürdő a mai napon. A változatos programkínálatban szerepelt többek között animációs foglalkozás, színes gyermekműsor, vízitorna, látványos búvárbemutató, ugrálóvár, emellett fellépett H. Szabó Andrea, valamint a Zsoodance, a Pápai Musical Stúdió és Lui, a világrekorder bűvész is.

A Várkertfürdő születésnapi rendezvényeinek elmaradhatatlan része a szépségverseny, amire ezúttal kilenc csinos fiatal hölgy jelentkezett.

Az öttagú zsűri – Gyarmati Gábor, Baloghné Rasek Nikolett, Guti Edina, Kocsis Virginia és Bokor Nóra – idén a 26 éves tatabányai Méhész Bernadettet választotta meg a strand szépének, akinek a hobbija a görkorcsolyázás, a kézműves termékek készítése és a lovaglás.

A program szervezője, Gyarmati Gábor a Médiacentrumnak elmondta, nagy örömükre, az időjárás kegyeibe fogadta a rendezvényt.

– A mai nap programját igyekeztünk úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja a számára érdekeset. A Várkertfürdő Szépe választásnál a zsűrinek nehéz dolga volt, hiszen mindegyik hölgy nagyon csinos volt, de azért sikerült kiválasztani azt a három fiatalt Vargyas Dórát, Jónás Bettinát és Méhész Bernadettet, akik dobogóra állhattak. Emellett a közönség is leadhatta voksát a szerintük legcsinosabb hölgyre, ez alapján Horváth Helga kapta a közönségdíjat – mondta a zsűri egyetlen férfi tagja.

Az egész napos rendezvény sztárvendége Opitz Barbi volt, akinek műsorára sokan tapsoltak a medencékből.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: