Legyél Te is rendőr!

237

Rendőrjárőr-képzésre várják az érdeklődők jelentkezését.

A Rendőrség nappali rendszerű, 10 hónapos szakképzést indít 2022. szeptember 1-jén, melynek elvégzésével rendőrjárőr képesítést szerezhetnek a jelentkezők. A résztvevők a képzés kezdetétől bért kapnak, a 2. hónapig munkavállalóként, majd a 3. hónaptól próbaidős őrmesterként kerülnek a Rendőrség állományába. A jelentkezéshez betöltött 18. életév, érettségi, büntetlen előélet, magyar állampolgárság, valamint a fizikai, egészségügyi és pszichikai alkalmassági felmérés teljesítése szükséges. A jelentkezés felső korhatára 55 év. A képzés során a kollégiumi ellátás és az étkezés biztosított, és lehetőség van a B kategóriás vezetői engedély megszerzésére is. Jelentkezni a karrier@veszprem.police.hu e-mail címen, a 06-30/445-0059-es telefonszámon, vagy személyesen a Pápai Rendőrkapitányságon is lehet.

A jelentkező a rendőrjárőr végzettség megszerzését követően járőr beosztásba kerül kinevezésre, és illetménye bruttó 383.500 forint, ami 25 éves életkor alatt nettó 312.553 forint, 25 éves kor felett nettó 255.028 forint lesz, ami a pályakezdő rendőrjárőr alapilletményével egyezik. 

Jutattások:

  • Caffetéria: évi bruttó 200 000 forint,
  • Pótlékok (éjszakai, nyelvpótlék),
  • kedvezményes üdülés,
  • évi plusz teljesítményjuttatás.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!