Bontják a Kossuth utcát

620
Fotó: HuHa

Felbontják a Kossuth utca burkolatát, az aszfaltmaró ma reggel állt be a Márton István és Deák Ferenc utca közötti szakaszra. A marás az úttest teljes szélességében zajlik 30 centiméter mélyen, a jelenlegi munkálatok a járdákat nem érintik. A felmart aszfaltot a helyszínen hagyják, elegyengetik és tömörítik, így közlekedésre alkalmas felület marad továbbra is az úttest területén, ám ettől függetlenül mindenkitől óvatos közlekedést kérnek az építők.

Az aszfaltmarást egészen a Március 15. térig elvégzik, emiatt a Kossuth utcán a posta melletti szakaszon a parkolók területét már lezárták.

Az aszfaltburkolat teljes szélességű felmarása a közműcserék miatt szükséges, ez a munkafolyamat nagyrészt kiváltja a bontókalapács használatát, így a későbbiekben kevesebb lesz a nagy zaj- és porhatással járó munkavégzés az utcarekonstrukció során.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!