Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Véget ért a díjdobásos tekeverseny

Haraszti Gábor | 2022.08.08.

A Pápai Sport Nonprofit Kft. közel száz tekés részvételével első alkalommal rendezett díjdobásos tekeversenyt. Az ünnepélyes eredményhirdetést vasárnap délután tartották, ahol kategóriánként és nemenként a legjobbak átvehették jutalmaikat.

Két hónapon keresztül dőltek a babák a Makkai Miklós-tekecsarnokban, ahova az amatőrök, az igazoltak, sőt még a Szuperligában szereplők is nevezhettek.

– A versenyen a legtöbb fát Kakuk Levente ütötte, aki 631 fás teljesítményével egyben a szuperliga nyertese is lett – tájékoztatott Müller Károly, szervező. – Igazolt kategóriában a hölgyeknél Sass Edit (596 fa), a férfiaknál Bódai Ferenc (618 fa) diadalmaskodott. Az amatőrök is kitettek magukért, a nőknél Polecsák Brigitta (498 fa), a férfiak között Greznár Zsolt (490 fa) vehette át a győztesnek járó pénzjutalmat. A felajánlásoknak köszönhetően különdíjak is kiosztásra kerültek, az igazolt ifjúsági nőknél a Németh Balázs által felajánlott ajándékutalvány nyertese Rieger Bianka lett, aki 535 fát gurított. Böröczky Jenőnek köszönhetően egy férfi karórát is átadtunk, melyet az amatőr szenior férfi kategória győztese, Lelovics Zoltán (462 fa) érdemelt ki. Köszönjük szépen mindenkinek a versenyen való részvételt.

Az eredményhirdetést tombolasorsolás követte, az első díjat a Pápai Sport Nonprofit Kft ajánlotta fel: az egy éjszakát két fő részére plusz fitneszterem belépőt Budai László nyerte meg. A második ajándékcsomagot a Cargill Takarmány Zrt. pápai telephelye biztosította, ezt Varga Bence vihette haza. A harmadik díj egy ajándékkosár volt, az Inter-Thermo Kft. felajánlása Kuslics Gergelyhez került. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: