Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Rendőrjárőrképzés indul – A pápai kapitányságon is várják a jelentkezőket

Babos Petra | 2022.08.08.

Augusztus 15-ig lehet még jelentkezni a szeptember 1-jén induló rendőrjárőrképzésre. A rendőri hivatás iránt érdeklődők fogadására a Pápai Rendőrkapitányságon toborzóirodát alakítottak ki, ahol a toborzócsoport munkatársai fogadják az érdeklődőket.

– Minden hétköznap 8-15 óráig várjuk a rendőri hivatás iránt érdeklődőket, itt személyesen tudunk beszélni a jelentkezőkkel, válaszolunk minden kérdésükre, bemutatjuk a munka jellegét, tájékoztatást adunk az illetményekről, juttatásokról, a képzés folyamatáról – közölte Császárné Elek Veronika címzetes rendőr alezredes, a PRK kiemelt megelőzési főelőadója. Hozzátette, a toborzóirodában jelentkezéshez szükséges dokumentumokat is biztosítanak az érdeklődőknek, annak kitöltésében segítenek és a jelentkezési lapot eljuttatják a megfelelő helyre.

A Pápai Rendőrkapitányságon jelentkezők a 10 hónapos képzés elvégzését követően a helyi kapitányság kötelékében szolgálhatnak majd, ezért is praktikus itt jelentkezni.

A kapitányság azonban nemcsak a toborzóirodában várja a jelentkezőket, augusztus 10-én szerdán 10-13 óráig külső helyszíni toborzást is tart, melynek helyszíne a Celli úti Interspar parkolója. Itt szintén megismerkedhetnek a rendőrjárőrképzés feltételeivel és részleteivel az érdeklődők, de tájékoztatást kaphatnak a határvadász- és az iskolaőrképzésről is, sőt a rendőrség számos érdekességgel is készül a rendezvényre.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: