Éjjeli edzés is színesítette az edzőtábort

280
Fotó: Haraszti Gábor

Négynapos edzőtábort rendezett Ugodon a Griff SE. Az együtt töltött idő két célt szolgált: a karatékák egyrészt még jobban fel tudtak készülni az övvizsgára, a versenyzők pedig tovább tökéletesítették tudásukat a rájuk váró őszi megmérettetésekre.

Idén is családias környezetben, nagyon jó hangulatú, változatos és hasznos tábort tudhat maga mögött a pápai egyesület, mely harminc fővel rendezte ottalvós táborát.

– Két csoporttal dolgoztunk ezekben a napokban, a csapat egyik fele övvizsgára készült, hiszen a tábor utolsó napján felmérő várt rájuk – mesélte Szalóki Sándor, a klub vezetője. – Ezzel párhuzamosan zajlott a nagyobbak számára a versenyfelkészítés, velük nyáron sem állhat meg a munka, ha ősszel jó eredményeket szeretnénk elérni. Le a kalappal mindenki előtt, hiszen a nagy hőség ellenére a napi három tréninget mindenki becsületesen végigdolgozta. A régi időket felelevenítve volt egy edzés, amit éjjel egy órakor tartottunk, a gyerekek nagyon élvezték, de több csapatépítő program is színesítette a hetünket, melyet közös vacsora zárt le, ízletes halászlé készült.

Szalóki Sándor végezetül elmondta, szeptember 17-én Bóka Viktória kvalifikációs versenyen vesz részt Debrecenben, melynek tétje az U22-es bolgár Európa-bajnokságon való részvétel lesz.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!