Pápai atléták a Gyulai Memorialon

379
Fotó: PAC

A székesfehérvári Bregyó közi Atlétikai Centrumban rendezték a XII. Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat, melyen a Pápai Atlétikai Club ifjú tehetségei is képviseltették magukat.

A legrangosabb hazai atlétikai versenyen telt ház, rekordszámú magyar részvétel, sztárparádé és hét új versenycsúcs mellett a verseny hangulata marad meg az atlétikát szerető közönség számára. A viadalon a PAC sportolói a “Kölyökből Atléta Program” bemutatóján nézők előtt mutathatták meg ügyességüket, ami nagy élmény volt számukra. A pápaiak csapatban 8×50 méteres váltót futottak. A „Mennyit futsz 100-on?” versenyszámban Scheller Márk megnyerte a nagydíj amatőr betétszámát, Szekér Elena szintén a pápai selejtezőből jutott be a döntőbe, ahol az igazolt, idősebbek között nagyon szépen futott és harmadik lett.

Szabó Sándor, a PAC edzőjének elmondása alapján a pápai gyerekek aláírásokat, tapasztalatot, sok élményt és hosszú ideig kitartó motivációt is gyűjtöttek.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!