Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Győzd le a kihívást! 

Haraszti Gábor | 2022.08.10.

Augusztus 14-én a Cardiomax SE hetedik alkalommal rendezi meg a Watchman Pápa Félmaratont, melyen az indulók hét, tizennégy és huszonegy kilométeren, egyéniben és csapatban indulhatnak.

Az évek során hagyománnyá nőtte ki magát a verseny, melyre a futók a nyár utolsó hónapjában már tudatosan készülnek. Minden kétséget kizáróan különleges hangulata van a megmérettetésnek, hiszen az indulók aszfalton, rekortánon és a várkerti kör erdei borításán is futnak, a célba érkezés előtt pedig a Gróf út embert próbáló hosszúságával is meg kell küzdeniük.

Idén is a már megszokott kategóriákba lehet a verseny napján 8:00 és 9:30 között regisztrálni: a hét kilométeres minimaraton 9:50-kor, a dupla minimaraton 9:55 órakor indul, a félmaratonra nevező egyéni és két- vagy háromfős váltók pontban tíz órakor vágnak neki a huszonegy kilométernek.

A verseny útvonala: Fő tér (rajt és 1. frissítő) – Kossuth Lajos utca – Major utca – Cinca sor – Árok utca – Március 15. tér – Tókert utca – Ady Endre sétány – Belső-Várkert – Várkertfürdő (2. frissítő) – Külső-Várkert – Gróf út – Fő tér (cél és váltópont).

Valamennyi előnevezett teljesítő egyedi emlékérmet kap. Aki első alkalommal teljesíti félmaraton versenyét, külön oklevelet vehet át. Kategóriánként és nemenként a legjobbak oklevél és ajándékcsomag díjazásban részesülnek.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: