Megkezdődött a Celli úti járda felújítása

448
Fotó: HuHa

Ma felvonultak a kivitelezők a Celli útra és egy rövid járdaszakasz felbontásával megkezdődött a gyalogosfelület felújítása. A munkálatok során szakaszosan, összesen közel 800 méteren épül új járda. Az építkezés az utca mindkét oldalát érinti, a 65. házszámú ingatlantól indult és halad majd a belváros irányába.

A munkát a Városfejlesztő Társaság Kft. építőipari csoportja végzi, mely ma felvonult a munkaterületre és megkezdte a régi cementlapos járdaburkolók bontását az első néhány 10 méteren. A fejlesztésnek év végére kell elkészülnie.

A 38 millió forint értékű beruházásra 2021-ben nyert el 25 millió forint vissza nem térítendő pályázati forrást a Belügyminisztériumtól a város önkormányzata, melyhez 13,5 millió forint önrészt kellett biztosítania.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!