Bajor labdarúgók edzőtáboroznak Pápán

360
Fotó: Haraszti Gábor

Négy napon keresztül Pápán készül a német ASV Cham utánpótláscsapata, mely az edzések mellett barátságos edzőmérkőzésen, felkészülési tornán is részt vesz.

A nagy múltú, 1863-ban alapított egyesület a 2008 után született labdarúgóit hozta el városunkba azzal a céllal, hogy számukra idegen környezetben fel tudjanak készülni a nemsokára induló szezonra.

– Az egyik játékosunk édesapjának volt ismeretsége itt a környéken, így találtunk rá a városra – mesélte Lukas Perlinger, az ASV Cham edzője. – Csütörtöktől vasárnapig tartózkodunk Pápán, sok edzést tartunk a gyerekeknek a stadionban, de azért a pihenésre is jut idő, el fogunk látogatni a Várkertfürdőbe és szeretnénk a várost is jobban megismerni. Az eddigi tapasztalatok nagyon pozitívak, mindenki nagyon kedves és segítőkész, a pálya is kifogástalan állapotú.

A németek edzőtábora vasárnap egy négyestornával zárul, melyen a Pápai Egyesített Labdarúgó Club, a Veszprém és az Üstökös is pályára lép.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!