Rekordbevételt hozott a július a Várkertfürdőnek

399
Fotó: HuHa

Minden eddigi bevételi adatot túlszárnyalva, júliusban 100 millió forintnál nagyobb bevételt regisztrált a Várkertfürdő – közölte a Pápai Médiacentrummal Nagy Zsolt, a Pápai Termálvízhasznosító Zrt. vezérigazgatója, hozzátéve, ebben az összegben nem szerepel a Minihotel és az étterem bevétele. Bár az álomhatárnak számító napi háromezres vendéglétszámot ritkán érték el, az idei nyár eddigi két hónapja a covid-járvány előtti időszakot közelítette, júniusban elérték a harmincezres vendéglétszámot, júliusban pedig több mint negyvenezren látogattak el a pápai fürdőbe.

A fürdőszolgáltatások mellett jó kihasználtsággal működik a szauna és a wellnessrészleg, népszerű a konditerem és egyre többen fedezik fel a megújult önkiszolgáló éttermet is. A létesítmény legújabb szolgáltatása, a tengerparti hangulatot idéző homokos beach lassan ismertté válik, júliusban már közel 2 millió forint bevételt eredményezett.

Nagy Zsolt arra számít, hogy az augusztus is hasonlóan sikeres lesz, ez pedig azt jelentheti, hogy az idei nyáron ismét meghaladja a százezret a Várkertfürdőbe látogató vendégek száma.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!