Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Kupagyőzelemmel melegített a bajnoki rajtra a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2022.08.15.

A megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Kolontár ellen lépett pályára a Veszprém megyei Magyar Kupában a Perutz FC. Kun-Szabó Attila csapata háromgólos győzelemmel jutott a következő körbe.

A MOL Magyar Kupában elszenvedett balatonszepezdi vereséget követően a pápaiak arra készültek, hogy érvényre juttatva a papírformát Kolontáron önbizalomnövelő sikerrel hangolnak az egy héttel később esedékes bajnoki rajtra. Bár a hazaiak kapták el jobban a kezdő sípszó után a mérkőzés fonalát, a folytatásban kijött a pápaiak javára a tudáskülönbség és a 38. percben Erdősi megszerezte a vezetést a vendégeknek. A pápai előnyt a 62. percben Katona duplázta meg, a 0-3-as végeredményt a 86. percben Budavári állította be.

Kolontár – Perutz FC 0-3 (0-1) Gsz.: Erdősi, Katona, Budavári

Kun-Szabó Attila: Nagyon rossz talajú, kemény, szűk pályán futballoztunk, ahol el kell ismerni, az első helyzetet a hazaiak dolgozták ki. Ezután viszont nem jutottak el a kapunkig, s bár nem játszottunk jól, meg tudtuk szerezni a vezetést. A folytatásban sok lehetőséget elpuskáztunk, de így sem férhetett kétség a továbbjutásunkhoz. További pozitívum, hogy mindenki játéklehetőséghez jutott, a fiatalok belekóstolhattak a felnőtt futballba. Hétvégén jön az első erőpróba a srácoknak, bízom a győzelemben.

Perutz FC: Varga P. – Janás (Tihanyi 48.), Farkas (Budavári 70.), Erdősi, Cser (Bognár 70.), Nagy K. (Ruzsás 77.), Nagy B., Varga B. (Bolla 70.), Horváth, Katona, Pető (Hermann 70.).

A pápaiak augusztus 21-én kezdik a bajnoki küzdelmeket, vasárnap 17 órai kezdéssel Magyarpolányban lépnek pályára.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: