Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Online nyílt nap a Tarczyban

Babos Petra | 2020.11.12.

A Tarczy Lajos Általános Iskola online nyílt napot szervezett az EFOP-3.2.3-17-2017-00050 azonosítószámú „Digitális környezet kialakítása a Pápai Tankerületi Központ intézményeiben” című projekt keretén belül ma délután.

Venczel Csaba igazgató ennek kapcsán elmondta, tekintettel a járványhelyzetre, idén nem tudtak hagyományos nyílt napot szervezni, melyre a tanulók szüleit, vendégeiket hívták volna meg. Ezért olyan megoldást választottak, hogy az online térben teszik közzé több kollégájuk bemutatóóráját.

– Az online nyílt napot délutánra szerveztük, mivel több kollégánk is helyettesít a héten. Az online nyílt napra Google Meet meghívót küldtünk szülőknek, a tankerület dolgozóinak, referenseinek. Természetesen minden szülőt nem tudtunk meghívni a videókonferenciára, ezért a Facebook oldalunkra is feltettük a 20-25 perces órarészleteket. Erről előzetesen a szülőket a KRÉTA üzenő felületén is értesíttettük – tudtuk meg Venczel Csabától, aki hozzátette, az online nyílt napon Anczuberger Laura digitális kultúrát, Butiné Kemenczi Anita és Bertalan Ágnes angol nyelvet, Turi Ilona matematikát, Pozsgai Réka magyar nyelv és irodalmat, valamint Pozsgai Józsefné magyar irodalmat tanított. Venczel Csabától megtudtuk, a jövőben is terveznek online bemutató órákat.

Az igazgató elmondta, az online nyílt nap új kihívások elé állította az iskolát, a kollégákat, és a szülőket is, azonban örömét fejezte ki, hogy sokan tekintették meg hat kolléganőjének bemutatóóráját.

Az órarészleteket a hét elején vették fel, s készítettek belőle egy videóklipet. Aki most lemaradt az online bemutatóóráról, az megtekintheti azt az iskola Facebook oldalán a jövőben is.

A Tarczy-iskola digitális nyílt napján összesen kétszázan vettek részt.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.23.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: