Újonnan kinevezett intézményvezetők a tankerületi iskolák élén

2283
Fotó: Pintér Ádám

Ma délután tanévnyitó intézményvezetői értekezletet tartottak a Pápai Tankerületi Központban. A programon Egyházi Andrea, a Pápai Tankerületi Központ igazgatója ismertette az intézményvezetőkkel a 2022/2023-as tanévvel kapcsolatos tudnivalókat, emellett új intézményvezetőket is köszöntöttek.

Egyházi Andreától megtudtuk, 11 intézményvezető – köztük az őszi intézményvezetői pályázati eljárás során megbízást kapott intézményvezetők – veheti át a pénteki hivatalos átadón, Budapesten a magasabb vezetői kinevezését, őket köszöntötte a mai ünnepi intézményvezetői értekezleten.

A ma köszöntött intézményvezetők: Ferenczi Kálmán, a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola, Fülöpné Somogyi Krisztina, a Nemesszalóki Általános Iskola,  Mihályfi László, az Ajkai Bródy Imre Gimnázium, Mayer Gábor, a Devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Szücs Krisztián, a Kocsár Miklós Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Városi Attila, a  Noszlopi Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola, Nagy Noémi, a Nyirádi Erzsébet Királyné Általános Iskola, Bödey Tamás Ferenc, a  Pápai Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola, Mező Róbertné, a  Pápateszéri Általános Iskola, Németh Zsolt, a Türr István Gimnázium és Kollégium, Csutiné Papp Orsolya, a  Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény intézményvezetője.

Egyházi Andrea azt kérte az intézményvezetőktől, hogy hittel, szeretettel végezzék munkájukat, melyhez boldog új tanévet, sikeres együttműködést, közös gondolkodást kívánt. Elmondta, hogy a pedagógusmunka olyan hivatás, amit csak az tud eredményesen végezni, aki szívvel-lélekkel magáénak érzi a diákok tanításának, nevelésének fontosságát. Köszönetet mondott a kitartó, áldozatos munkáért, az intézményvezetői tevékenységért.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!