Fenntartható a városi óvodák működése

904
Fotó: archív

Az elmúlt hónapokban már több tagóvoda is érintetté vált a koronavírus-járvány kapcsán, azonban ez a városi óvodák intézményének működését nem lehetetlenítette el – tájékoztatta a Médiacentrumot Csákvári Judit, a Pápai Városi Óvodák intézményvezetője, aki azt is elmondta, azokban az esetekben, amikor egyes tagóvodáikban koronavírusos esetet regisztráltak, az Oktatási Hivatal határozata alapján az érintett csoportban rendkívüli szünetet rendeltek el.

A város óvodáiban a járvány hazai megjelenése óta különös figyelemmel végzik a fertőtlenítő takarítást, azokban a csoportszobákban és a hozzájuk tartozó helyiségekben pedig, ahol koronavírusos megbetegedés volt, plusz fertőtlenítést is végeznek.

Csákvári Judit köszönetet mond a szülőknek az együttműködésért és a szabályok fegyelmezett betartásáért és a továbbiakban is kéri együttműködésüket a vírus elleni védekezésben. Egyben hangsúlyozta, ha valamelyik óvodai csoportban a járvánnyal kapcsolatos érintettség merül fel, a megszokott kommunikációs csatornákon azonnal tájékoztatják a szülőket a tennivalókról.     

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!