Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Fenntartható a városi óvodák működése

Pintér-Papp Eszter | 2020.11.13.

Az elmúlt hónapokban már több tagóvoda is érintetté vált a koronavírus-járvány kapcsán, azonban ez a városi óvodák intézményének működését nem lehetetlenítette el – tájékoztatta a Médiacentrumot Csákvári Judit, a Pápai Városi Óvodák intézményvezetője, aki azt is elmondta, azokban az esetekben, amikor egyes tagóvodáikban koronavírusos esetet regisztráltak, az Oktatási Hivatal határozata alapján az érintett csoportban rendkívüli szünetet rendeltek el.

A város óvodáiban a járvány hazai megjelenése óta különös figyelemmel végzik a fertőtlenítő takarítást, azokban a csoportszobákban és a hozzájuk tartozó helyiségekben pedig, ahol koronavírusos megbetegedés volt, plusz fertőtlenítést is végeznek.

Csákvári Judit köszönetet mond a szülőknek az együttműködésért és a szabályok fegyelmezett betartásáért és a továbbiakban is kéri együttműködésüket a vírus elleni védekezésben. Egyben hangsúlyozta, ha valamelyik óvodai csoportban a járvánnyal kapcsolatos érintettség merül fel, a megszokott kommunikációs csatornákon azonnal tájékoztatják a szülőket a tennivalókról.     


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.26.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: