Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Igazságos döntetlen a megyei rangadón

Haraszti Gábor | 2022.08.30.

Szomszédvári derbivel kezdte a 2022/2023-as utánpótlás labdarúgó-bajnokságot a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es együttese. Orovecz András csapata megyei rangadóhoz méltó mérkőzést játszott a Veszprémmel, melyen gólzáporos, 4-4-es döntetlen született.

Egy kifejezetten jó iramú találkozót, férfias küzdelmet láthattak a kilátogatók, a két megyei rivális nyílt sisakos bajnokiján már az első percben megszerezte a vezetést a PELC, egy rosszul hazagurított labdát Nagy Krisztián lőtt a hálóba, 1-0. Három perccel később jött az egyenlítés, majd öt perccel később a fordítás, Márcsik lábbal, majd fejjel zörgette meg a hazai hálót, 1-2. A 20. percben ismét jött az egyenlítés, Varga lőtt a bal sarokba, sokáig azonban nem örülhettek a pápaiak, hiszen Páhy ismét megszerezte a vezetést a Veszprémnek, sőt a 42. percben Márcsik harmadik góljával már 2-4 állt az eredményjelzőn. A második játékrész elején Nagy Krisztián újabb gyors góljával szépített az U19, sőt tíz perccel a lefújás előtt az akkor már emberelőnyben játszó pápaiak Nagy újabb góljával megszerezték az egy pontot érő találatot.

PELC U19 – Veszprém 4-4 (2-4) Gsz.: Nagy K. 3, Varga ill. Márcsik 3, Páhy

Orovecz András: Fordulatos meccsen vagyunk túl, igazi szomszédvári rangadó volt. A mérkőzés után megdicsértem a játékosaimat, hiszen a kétgólos hátrány ellenére sem adták fel és taktikus játékkal egy pontot szereztünk. Mindkét oldalon voltak még lehetőségek, így azt gondolom, igazságos eredmény született.

A PELC a következő fordulójában Mosonmagyaróvárra látogat.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: