Holland ellenfelet kapott Borbély András

343
Fotó: Haraszti Gábor

A PDC European Tour tizedik állomásaként Budapest látja vendégül a darts legnagyobbjait. Szeptember 2. és 4. között a BOK-csarnokban rendezik a Hungarian Darts Trophyt, ahol a pápai Holdkő Darts Club játékosa, Borbély András is színpadra lép.

A három napon át tartó küzdelemben 48 dartsversenyző áll tábla elé, köztük a PDC Pro Tour top 16 játékosa. A lista igazán impozáns, hiszen Michael van Gerwen, Gerwyn Price, Raymond van Barneveld és Peter Wright is ott lesz a mezőnyben.

A pápai játékos a júliusi hazai selejtezőn érdemelte ki a részvételi lehetőséget, a sorsolást szerda délelőtt tartották ahol eldőlt, Andrásnak Jeffrey de Zwaan-nal szemben kell helyt állnia. A 26 esztendős, holland játékos a világranglista 50. helyén áll. A mérkőzést pénteken kora délután az Aréna4+ előfizetős internetes oldalán lehet nyomon követni.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!