Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Hozta a kötelezőt a kupában a Perutz

Haraszti Gábor | 2022.08.31.

A Veszprém megyei Magyar Kupa második fordulójában Pápateszéren lépett pályára a Perutz FC. Kun-Szabó Attila csapata igazolva a papírformát háromgólos győzelmet aratva jutott a sorozat következő körébe.

Pápateszér – Perutz FC 0-3 (0-1) Gsz.: Hermann, Nagy D. 2

Mindkét tétmérkőzését sikeresen vívta meg a nyáron átszerveződött pápai együttes, hiszen a Kolontár felett aratott kupagyőzelmet követően a bajnokságban Magyarpolányban is sikerrel mutatkozott be. A hétközi kupamérkőzésen az újjáalakult, harmadosztályú pápateszéri csapat volt az ellenfél, mely igyekezett megnehezíteni a két osztállyal feljebb szereplő Perutz dolgát.

A találkozó első találata a 19.percben esett, Rohály tálalt az alapvonalról középre ahol Hermann érkezett és néhány méterről a kapuba belsőzött 0-1. A félidőben a pápai edző Nagy Dávidot küldte pályára, aki két perccel később góllal hálálta meg a bizalmat, a fiatal játékos okosan lőtte ki a kapu bal sarkát 0-2. A 65. percben Haraszt tarolta le a tizenhatoson belül Nagyot, a jogos büntetőt a sértett magabiztosan értékesítette, kialakítva a 0-3-as végeredményt. Egy sportszerű mérkőzésen, egy nagyon rossz talajú pályán a vendégek megérdemelt sikert arattak a lelkes hazaiak felett, akik két-három veszélyes szituációt ki tudtak alakítani a Perutz kapuja előtt.

Kun-Szabó Attila: Próbáltam azoknak játéklehetőséget adni, akik eddig kevesebbet játszottak. Sajnos nemcsak az ellenfél, hanem a pálya is nagyon megnehezítette a dolgunkat, nem volt alkalmas a játéktér a kombinatív játékra. Főleg a második félidőben próbáltunk gyorsabban játszani, sok helyzetünk volt, véleményem szerint nagyobb arányban is nyerhettünk volna.

Pápateszér: Nyári – Schmidthoffer, Birkás A, Nagy Zs., Birkás B. (Jónás 69.), Kovács, Nyári K., Palkovics, Jónás B. (Nagy 58.), Haraszt (Boldis 72.), Horváth (Lisztes 65.)

Perutz FC: Varga (Hauser 69.) – Hermann (Nagy 46.), Cser, Rohály, Budavári (Farkas 56.), Szántó, Nagy (Rozmán 59.), Bolla, Horváth T. (Erdősi 59.), Pető, Bognár.

A pápai együttes szeptember 3-án az Ajka Kristály otthonában folytatja a bajnokságot.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: