Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

A Queen vendégeskedett a volt Kilián lakótelepen

Pintér-Papp Eszter | 2022.09.02.

Egy kellemes, holdfényes kora őszi este, jó társaság és egy jó film. Kell ennél több egy kellemes péntek estéhez? Tudták ezt jól a PikNik Mozi szervezői is, akik az augusztus 19-i kellemetlen időjárás miatt úgy döntöttek, inkább a mai napon tartják meg a város közösségfejlesztési projektjének köszönhetően megvalósuló vetítést a volt Kilián lakótelepen, a játszótér melletti füves területen.

A vendégek nem sokkal hét óra után kezdtek gyülekezni a hatalmas vetítővászon előtt, igyekeztek a legjobb helyekre leteríteni a pikniktakarókat, de többen voltak, akik kempingszékeket is hoztak magukkal. A közönség lassan megtöltötte a füves területet, és vidáman beszélgetve várták a vetítés kezdetét. Néhány perccel nyolc óra előtt megkezdődött a vásznon a visszaszámlálás, majd nyolc órakor felhangzott a mai film, a Bohém rapszódia főcímdala, a Queen Somebody To Love című száma. A vásznon megelevenedett a legendás brit zenekar és frontembere, Freddie Mercury története egészen a kezdetektől, láthattuk a máig népszerű énekes nagy pillanatait, a zenekar felemelkedésének történetét és azokat a tragikus pillanatokat is, amikor az énekesnél diagnosztizálták a végzetes betegséget.

A 2018 októberében bemutatott filmben felcsendülnek a Queen olyan ikonikus dalai, mint a Bohemian Rhapsody, a We Will Rock You, az I Want To Break Free, a Radio Ga Ga vagy a We Are The Champions is. Így akik eljöttek a ma esti vetítésre, amellett, hogy egy igazán jó filmet láthattak, egyben fantasztikus zenei élményben is részük lehetett.   





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: