Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Nyárbúcsúztató családi nap a DK szervezésében

Babos Petra | 2022.09.03.

Nyárbúcsúztató családi napot szervezett a Demokratikus Koalíció helyi szervezete. A ma délutáni programnak az Erzsébet liget ad otthont egészen 19 óráig.

Mayer Attila, a DK helyi elnöke a Médiacentrumnak elmondta, első alkalommal szerveztek könnyed, családi programot.

– A gyerekeket arcfestéssel várjuk, de népszerű a lufihajtogató bohóc is. A délután folyamán vendégünk volt Kordás László országgyűlési képviselő, aki a megjelentekkel kötetlen, aktuális témákban beszélgetett – tudtuk meg az elnöktől, aki hozzátette, a tavaszi választások után az ellenzéket egyfajta sokként érte az eredmény, ezért döntöttek úgy, hogy szerveznek egy nyárbúcsúztató programot.

Kordás László jó kezdeményezésnek tartja a nyárbúcsúztató megszervezését.

– Fontosnak tartom, hogy az emberek tudjanak arról, hogy mi az oka annak, hogy az energiaárak ennyire elszálltak, mi az oka annak, hogy a boltokban hatalmas inflációval találkoznak és erről beszélgetni kell, megoldásokat kell keresni. Át kell beszélni, hogyan lehet ebből a helyzetből kikeveredni. Az, amit ma tapasztalunk, az életminőség drasztikus romlása, s ez még nem ért véget. Előttünk áll egy olyan válság, ahol mindenkinek vigyáznia kell a munkahelyére, hiszen az elbocsátás réme itt áll felettünk. A célunk, hogy a szeptember 26-án kezdődő parlamenti ülésszakon ezeket a javaslatokat fel is terjesszük a parlament elé – emelte ki az országgyűlési képviselő, aki hozzátette, jól érezte magát a pápai rendezvényen, de úgy érzi, nagy a félelem az emberekben az őszi és téli időszaktól.

A nyárbúcsúztató családi napot színpadi produkció is színesítette, fellépett Wéber Ferenc Frenki is.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: