Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Győzelemmel hangolt a hazai debütálásra a Perutz

Haraszti Gábor | 2022.09.04.

A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában Ajkára utazott a Perutz FC. A Kristály otthonában a vendégek az utolsó húsz percben három gólt lőttek és három ponttal tértek haza.

Ajka Kristály SE – Perutz FC 0-3 (0-0) Gsz.: Janás 2, Kungl (öngól)

Mindkét együttes ezidáig egy bajnokit játszott az idényben, az Ajka a Gyulafirátótot (2-0), a Perutz a Magyarpolányt (1-3) győzte le két góllal.

Az első 45 percben nem találtak egymáson fogást a csapatok, bár a pápaiaknak több helyzete is volt, nem sikerült a hálóba találni. Gól nélküli első félidőt követően az 58. percben Bognár kapust kiállította a játékvezető, miután a tizenhatosnál szabálytalankodott Nagy Krisztiánnal szemben. Az emberelőnyt Janás révén tíz perccel később sikerült kihasználni, aki egy jobb oldali beadást értékesített, sőt a 77. percben Kungl öngóljával már 0-2 állt az eredményjelzőn. A 0-3-as végeredmény Szántó passzából Janás második találatával a 82. percben alakult ki.

Kun-Szabó Attila: Készültünk az ellenfélből, letámadtunk, próbáltuk csírájában elfojtani a támadásaikat, ez sikerült is, melynek köszönhetően több helyzetünk is volt, igaz ezek kimaradtak. A második félidő kiegyenlítettebb volt, a kiállítás után viszont egyértelmű fölényben voltunk és megérdemelten nyertünk. Mindenki játéklehetőséghez jutott, örömteli, hogy a 2005-ös születésű Farkas Bence is bemutatkozhatott a felnőtt csapatban.

Ajka Kristály SE: Bognár – Gergócs (Varga 60.), Szabados, Szabó K., Szabó Z. (Dróth 58.), Pápai (Bíró 79.), Ujvári (Modory 72.), Kungl, Bakó, Adorján (Gyarmati 31.), Lajtos.

Perutz FC: Varga – Ruzsás (Farkas 80.), Erdősi, Rohály (Cser 70.), Szántó, Nagy K., Nagy B., Varga (Janás 46.), Horváth T., Katona (Bolla 80.), Pető (Bognár 79.).

A pápai csapat a következő fordulóban bemutatkozik hazai pályán, szeptember 11-én, vasárnap 16:30-tól az eddig százszázalékos Tihany lesz az ellenfél.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: