Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Világbajnoki címeket szereztek a pápai karikások

Haraszti Gábor | 2022.09.05.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, szeptember elején az Egyesült Államokban rendezték a levegősportok világbajnokságát, ahol a Pápai Cirkuszművészeti Egyesület két tagja, Orovecz Gréta és Ihász Bojána képviselte az országot és városunkat. A két pápai tehetség két kategóriában is világbajnoki címet szerzett.

A versenyen Aerial Hoop Competitive Junior`A` szóló kategóriában elsőként Gréta lépett színpadra, aki kiváló gyakorlatot mutatott be és három versenytársát megelőzve első helyezést szerzett, így világbajnoki aranyéremmel bővült az éremgyűjteménye. Később Gréta és Bojána ugyanabban a kategóriában, párosban adták elő fantasztikus légtornagyakorlatukat és szintén világbajnoki arannyal térhetnek haza.

– Sajnos egyelőre úgy látszik, hogy jelenleg ebben a kategóriában megmérettetni nincs kivel, hiszen ezen a versenyen versenytársuk nem volt. Így is óriási gratuláció nekik, hisz kijutni egy vb-re már önmagában gyönyörű teljesítmény, sőt ott helytállni, a bemutatott gyakorlatért a zsűritől ilyen magas pontszámot kapni és a külföldi versenyzőktől is elismeréseket bezsebelni, az igazán elismerésre méltó. Köszönjük Pápa Város Önkormányzatának, valamint szponzorainknak és a szülőknek a támogatást – olvasható a pápai egyesület közösségi oldalán.


  • Friss hírünk
    ZENE

    A magyar Berry White…

    A hónap végén (ápr. 27.) a magyar Berry White-ként...

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: