Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Nem indul a bajnokságban a pápai kézilabdacsapat

Haraszti Gábor | 2022.09.07.

A Pápai Perutz FC NB III-ból való visszalépését követően újabb pápai egyesület életében történtek jelentős változások. A Veszprém megyei első osztályú felnőtt kézilabda-bajnokságban szereplő Bakonyerdő Pápa csapata ugyanis bejelentette feloszlását.

– A hír igaz, nem adtuk le nevezésünket a 2022/2023-as megyei pontvadászatra – erősítette meg értesüléseinket Kapcsándi Zsolt, a kézilabda-együttes edzője, játékosa, a legutóbbi bajnokság gólkirálya. – Sajnos a fiatal, 17-18 éves játékosainkra nem számíthatok a jövőben, elmondásuk szerint más dolgokra fókuszálnak és saját bevallásuk szerint nem képesek heti két edzésen és a hétvégi bajnokin részt venni, ezáltal a várost képviselni. Sajnálom, hogy így alakult, hiszen a negyedik hely ellenére egy sikeres idényt tudhatunk magunk mögött, sokan voltak kíváncsiak a meccseinkre. Az viszont biztos, hogy az ovikézilabda-oktatást folytatjuk, építjük az utánpótlást.

Szerkesztőségünk úgy értesült, a legutóbb még a kosárlabda NB I/B piros csoportjában szereplő Conoil Pápa KC sem vállalja ebben az osztályban a küzdelmeket, a hírek szerint három osztállyal lejjebb, megyei szinten folytatják. Az üggyel kapcsolatban kerestük Hernádi Tamást, a Pápai Kosárlabda Club elnökét, aki későbbre ígért tájékoztatást.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.19.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: