Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Csülök, cicege és bor – Megkezdődött a fesztivál

Pintér-Papp Eszter | 2022.09.07.

Kellemes, nyarat idéző időben ma délután megkezdődött a Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál az Esterházy-kastély udvarán. Az egyik legnépszerűbb pápai nagyrendezvény szerdától vasárnapig várja a jó borok, az ízletes pálinkák, a cicege, a langalló és a csülökételek kedvelőit.

A hazai borvidékekről érkezett 12 pincészet és a két pálinkaház, valamint a különféle cicegéket, csülökételeket és langallókat kínáló faházak ma délután 17 órakor nyitottak, s az első érdeklődők hamarosan meg is érkeztek a kastély udvarára. A fesztiválsátor környékén felállított asztaloknál már délután finom borok mellett beszélgető társaságokkal találkozhattunk, s a színpadi programok kezdetére, 18 órára teljesen megtelt a sátor és a faházak környéke.

A színpadi produkciók sorát a Pápai Musical Stúdió nyitotta, akik közkedvelt slágerekkel szórakoztatták a közönséget. Műsoruk nagy sikert aratott, a közönség több alkalommal is visszatapsolta az énekeseket. Ezekben a percekben lépett színpadra a Mondegreen Zenekar, akiket szintén nagyon sokan hallgatnak finom falatokat fogyasztva és ízletes nedűke kortyolgatva.

A Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál holnap délután folytatódik. A borházak csütörtökön is 17 órakor nyitnak, a színpadon 18 órakor a Megafon Zenei Egyesületet hallhatjuk, majd a Tina&Nándi Akusztik Duó szórakoztatja a fesztivál közönségét.

A rendezvény részletes programját olvasóink megtalálhatják hírportálunk Programajánló rovatában.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: