Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Pápai pofonok a veresegyházi éjszakában

Haraszti Gábor | 2022.09.08.


Két győzelemmel tért haza a Veresegyházán rendezett küzdősportgáláról a Koko Gym SE. A Golden Muay Thai SE rendezvényén Korpics Gábor tanítványai közül az est folyamán Kovács László és Margl Milán kezét is a magasba emelték.

 
Kovács László -71 kilogrammban, Margl Milán a -63,5 kilogrammosok között, míg -45 kilogrammban Kertész Hunor lépett szorítóba.

 
– Milán kicsit megilletődött a gálát övező körítéstől, ami rányomta a bélyegét a teljesítményére, hiába mondtam neki, hogy bátran menjen és kezdeményezzen, nem igazán akarta megfogadni – mesélte Korpics Gábor. – Ettől függetlenül egy döntetlenszagú mérkőzésen a bírók őt látták egy picivel jobbnak, úgy gondolom Milán többre képes, amit a jövőben meg is tud majd mutatni. Hunor szépen hozta az első menetet, a másodikat viszont rutintalansága miatt elveszítettük, a harmadikban pedig jobb volt az ellenfél. A pontozásos vereség ellenére elégedett vagyok vele, képességei alapján tudta volna hozni a meccset, neki még tapasztalatot kell szereznie és akkor az ilyen típusú meccsek majd az ő javára fognak eldőlni. Kovács László négy év kihagyás után jött le ismét a terembe, visszatérése után közel tizenkét kilogrammot fogyott. Technikailag meggyőző volt a fölénye rutinos ellenfelével szemben, magas színvonalú meccs volt, a harmadik menetben voltak ugyan kondicionális gondok, de ennyi kihagyás és fogyás után nem lehetek elégedetlen, őt, Milánt és Hunort is megdicsértem.
A pápai harcosok legközelebb egy komáromi sparringon vesznek részt, majd a korosztályos magyar bajnokságok következnek.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: