Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Holnaptól ideiglenes útra terelik a 83-as forgalmát

Huszár Hajnal | 2022.09.08.

Péntektől ideiglenes nyomvonalra terelik a kivitelezők a 83-as számú főúton közlekedőket Pápa határában Győr felé. Az épülő kétszer kétsávos út érinti a mostani útpálya területét, ezért az új szakasz kialakításához a meglévő 83-ast fel kell bontani, a járműforgalom számára pedig ideiglenesen új irányt kijelölni. Ezek a munkálatok kezdődnek meg holnap reggel és várhatóan kora délutánra áll fel az átmeneti közlekedési rend.

A terelés során Pápa és Takácsi között a már megépített új marcaltői útra vezetik a forgalmat, a járművek a „Pápa-Észak” csomópontban már megépített körforgalmon haladnak majd keresztül, mely most még nem körforgalomként fog működni – tájékoztatta a Pápai Médiacentrumot dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő. Hozzátette, az ideiglenes szakasz a város határában, a Külső-Győri út végén, az egykori szeméttelepnél kezdődik, ott vezetik fel az új útra a közlekedőket, majd Takácsi előtt ér véget a terelés és onnan a mostani nyomvonalon lehet tovább közlekedni.

– A terelés várhatóan jövő nyárig lesz érvényben – közölte a képviselő, aki türelmet, óvatosságot és a kihelyezett táblák utasításainak betartását kérte a járművezetőktől az ideiglenes útszakaszon.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: