Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Jön a Perutz hazai debütálása

Haraszti Gábor | 2022.09.10.

Szeptember 11-én első itthoni tétmérkőzését játssza a nyáron teljesen átalakult Perutz FC. A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban a pápai játékosokból álló együttes a veretlen Tihanyt fogadja. A derbire a belépés ingyenes.

Vasárnap 16:30-as kezdéssel két olyan gárda méri össze tudását, mely még nem szenvedett vereséget a szezonban. Az egy meccsel kevesebbet játszó pápaiak a Magyarpolányt és az Ajka Kristályt győzték le, míg a csoportot vezető Tihany Balatonfűzfőről, Tihanyból és Gyulafirátótról is elhozta a bajnoki pontokat. A házigazdák trénere, Kun-Szabó Attila természetesen jó hazai bemutatkozásban reménykedik, melynek elérésében számít a pápai futballszerető közönségre.

– Nagyon várjuk a hazai bemutatkozást, a csoport egyik legjobbja lesz az ellenfelünk. Készülünk, egész héten keményen edzettünk, meglátjuk mire lesz ez elég. Számítunk a buzdításra, korábban sok kritika érte a csapatot, hogy kevés a pápai játékos, most ez nincs így, szinte a teljes keret pápai vagy pápai kötődésű, a PELC-es fiatalokról nem is beszélve. Kérünk mindenkit, hogy aki csak teheti, jöjjön ki és szurkoljon a csapatnak – biztatta a szimpatizánsokat a sárga-kékek trénere, Kun-Szabó Attila.

A mérkőzést Kocsis Attila vezeti, a belépés ingyenes. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: