Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Újratöltötték a készleteket a Borfaluban

Pintér-Papp Eszter | 2022.09.10.

Az a hír járja, hogy tegnap este akkora volt az érdeklődés a Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál bor-, pálinka- és ételkínálata iránt, hogy a faházak csaknem kifogytak a készleteikből. Azonban azoknak, akik úgy tervezték, ma ellátogatnak az Esterházy-kastély udvarára, nem kell aggódniuk, a készleteket újratöltötték és a jó borok, a pálinkák és a finom ételek mellé ma is zenei csemegék várnak minden szórakozni vágyót az egyik legkedveltebb pápai nagyrendezvényen.

S bizony sokan gondolták úgy, hogy ma ellátogatnak a Borfesztiválra, hiszen már a Borfalu 16 órai nyitásakor sokan sétálgattak, beszélgettek a Borfaluban, köztük Balogh István és családja is, akik a Pápa és Vidékének elmondták, Győrből jöttek Pápára, hogy jó borok és finom cicege mellett meghallgassák az este fellépőit. Mindannyian egyetértettek abban, hogy nagyon jó a rendezvény zenei kínálata és az Esterházy-kastély udvarán rendezett fesztiválnak egyedülálló hangulata van, így biztosak abban, hogy nem ez az utolsó pápai rendezvény, ahová ellátogattak.   

A zenei kínálatra valóban nem lehetet panasz. A fesztiválsátor színpadán 18 órától Nyikes Linda és Kovács Sándor zenéltek, közismert slágerekkel alapozták meg az este jó hangulatát.

A nagyszínpadra néhány perccel ezelőtt berobogott az 1993-ban alakult LGT Emlékzenekar, akiknek célja, hogy közönségük igazi LGT élménnyel gazdagodjon a koncertjeiken.

A zenei program ezzel nem ér véget, ugyanis a nagyszínpadon 22:30-tól Szalkay Dávidot és a Jazzformers-t hallhatják a Borfesztiválra látogatók.

A Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál ezzel nem ér véget, vasárnap délután újra kinyitnak a faházak, lesznek jó borok, pálinkák, cicege, langalló és kürtőskalács, és természetesen jó zenék is. A Gaál Jazz Band 18 órától zenél, majd 20:30-kor Rúzsa Magdi ad koncertet a nagyszínpadon.

A fesztivál részletes programját olvasóink megtalálhatják hírportálunk Programajánló rovatában. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: