Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Esős fesztiválzárás

Pintér-Papp Eszter | 2022.09.11.

A hirtelen jött eső sem szegte kedvét annak a több ezer embernek, akik vasárnap esti programul a Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivált választották.

A Borfaluban egész délután nagy volt a tömeg, aztán a nap első zenei programjának, a Gaál Jazz Band műsorának kezdetére már nem lehetett üres asztalt találni a faházak környékén és a fesztiválsátorban sem. A legelszántabbak már kora este a nagyszínpad előtti területen várakoztak, hogy az első sorok egyikéből hallgathassák végig a fesztivál záróprogramját, Rúzsa Magdi koncertjét.

Ahogy közeledett az este, egyre többen és többen érkeztek az Esterházy-kastély udvarára. Mindenhol vidáman beszélgető, borozgató társaságokat láthattunk, hosszú sorokban várakoztak a fesztiválozók a cicegére, de a langalló és a kürtőskalács is rendkívül népszerű volt. Aztán hirtelen feltámadt a szél és pár pillanat múlva az eső is eleredt. Sokan a sátorban kerestek menedéket, ahol még akkor is a Gaál Jazz Band zenélt, de a szervezők azt is lehetővé tették, hogy a vendégek az eső elől az Esterházy-kastély földszinti folyosójára húzódjanak.

Ekkor már a legtöbben azt találgatták, vajon megtartják-e a sokak által várt koncertet, aztán az eredetileg tervezett időpontban, 20.30-kor Rúzsa Magdi színpadra lépett, s így a néha meg-megeredő, szemerkélő eső ellenére zsúfolásig telt kastélyudvaron, fergeteges hangulatú koncerttel zárulhatott a Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: