El ne felejtse befizetni!

261
Fotó: Internet

Szeptember 15-éig kell megfizetnünk a gépjárműadó második részletét. Idén két új lehetőség is van az összeg kiegyenlítésére. Az egyik a NAV-Mobil új fejlesztésű Gépjárműadó menüpontja, amelynek használatával pillanatok alatt, mobilkészülékről is teljesíthető a befizetés. Emellett az adóhivatal által küldött elektronikus levélben egy közvetlen link is található, ami a bankkártyás fizetést teszi lehetővé.

A gépjárműadó második részletét a 410-es adónemhez tartozó, 10032000-01079160 számú, NAV Belföldi gépjárműadó bevételi számlára kell teljesíteni csütörtökig. Ha valaki az új fizetési lehetőségek ellenére mégis a hagyományos átutalást választja, a közlemény rovatba ne a rendszámot, hanem az adószámát vagy az adóazonosító jelét írja, hogy a beazonosítás zökkenőmentes legyen.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!