Hirtelen jött özönvíz

1561

Ma délután már messziről látszott, hogy sötét felhők gyülekeznek a város felett. Aztán nem sokkal 15 óra után ritkán látott felhőszakadás csapott le ránk, perceken belül tengerré változtatva az utcákat.

Az olvasónktól kapott felvételen látszik, hogy a Víztoronynál lévő körforgalomban nagy mennyiségű víz gyűlt össze, kollégánk fotóin pedig az látható, ahogy a Csatorna utca és a Barát utca kereszteződésében a csatornából visszaáramló víz felnyomta az aknafedelet.

A problémát az okozza, hogy az érintett területeken az évtizedekkel ezelőtt épült csatornarendszer nem tudja elvezetni a rövid idő alatt nagy mennyiségben lezúduló csapadékvizet. Amint tudomást szereztek a problémáról, a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. munkatársai a helyszínre siettek és igyekeztek minél hamarabb megoldást találni az összegyűlt víz elvezetésére.  

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!